Familjeägd hotell- och campinganläggning med gäster som säger "fantastiskt ställe"

Den som besöker norra Sverige slås gärna av att här råder en lugn och varm atmosfär, alldeles oavsett vinterns ibland så låga temperaturer. Den som besöker Kalix och Filipsborg kommer till en småskalig anläggning som drivs av engagerade och välkomnande människor i ett stressfritt paradis utan trängsel och köer.

Du kommer till ett genuint ställe med genuina upplevelser och genuina människor. Vi som jobbar på Filipsborg är mycket kunniga i det mesta som rör upplevelser i norra Sverige och norra Skandinavien. Många som besöker oss är internationella gäster som söker unika upplevelser, fjärran från storstäder och massturism.

I normala tider är många av våra gäster från avlägsna delar av världen; exempelvis så firade vi nyår med gäster från Italien, Frankrike, Storbritannien och Tyskland. Våra gäster kommer också ofta från Taiwan, Hong Kong, Thailand och Malaysia.

Många av gästerna har under säsongen september till mars haft glädjen att uppleva Norrsken som kan upplevas så snart himlen mörknar.

Vi är mycket stolta över vad våra gäster säger om upplevelsen av att ha besökt oss. ”Fantastiskt ställe” är ett vanligt omdöme. Vi hoppas att även du ska bli nöjd gäst hos oss.