Restaurang

Ett högklassigt herrgårdskök som serverar spännande rätter med lokal anknytning

All mat lagas i vårt eget kök

En viktig del av upplevelsen på Filipsborg är det vi serverar i vår restaurang. På morgnar och förmiddagar är det platsen för att avnjuta frukosten som även kan serveras till våra konferensgäster som anländer för heldagskonferenser.

Luncher och middagar serveras till sällskap och grupper, mot förbokning där flertalet av gästerna även är boende på hotellet. Vi lagar maten i eget kök och lägger stor energi och mycket stolthet i vad vårt professionella kök levererar. Vi använder oss av de fantastiska råvaror som finns i vår närhet så långt det är möjligt. Rätter baserade på ren, älg, lax eller sik hör till våra favoriter. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Öppettider

Vi har inga fasta öppettider i restaurangen utan välkomnar sällskap mot förbeställning, även små och mindre grupper och lämnar gärna förslag på boende kombinerat med restaurangupplevelse. Vi arrangerar också bröllop inklusive bröllopsmiddag. Det minsta bröllopssällskap vi haft hos oss bestod av brudparet och två gäster, där vigseln skedde i Höijers salong på övre plan.

Boende

Se alla
Dubbelrum

DeLuxe twin/dubbelrum i Rättaren

De Luxe twin/dubbelrum i Rättaren, granne med herrgården. Vacker vy över Kalix älv och/eller Kalix Golfklubb.
Dubbelrum, svit

Svit i Röda Längan

Vårt största rum, sviten, med utsikt över Kalix älv. Egen balkong och luftkonditionering.