Samarbete är en av grundstenarna i Filipsborgs verksamhet och vi har knutit till oss ett stort antal samarbetspartners. Det betyder att vi har ett brett utbud av aktiviteter och boenden samt måltidsupplevelser av bästa klass.

Vi är medlemmar i turistorganisationerna Heart of Lapland, Swedish Lapland och Visit Sweden samt branschorganisationen Visita.

Ett av våra viktigaste samarbeten är Coastal Lapland som ger oss tillgång till totalt 630 bäddar på sex familjeägda och familjedrivna anläggningar, alla inom 40 minuters körväg från Filipsborg.

Vi närvarar varje år vid resemässor som Matka Messut i Helsingfors, ITB i Berlin och WTM i London samt matchmaking-arrangemang på olika håll i världen. Utöver det e-meetings med agenter och representanter inom TO/TA/DMC.

Förbindelserna till Filipsborg är goda. Tågstationer finns i Luleå, Boden och Kemi (Finland). Med start april 2021 finns persontrafik med tåg till Kalix centralstation, vilket är 10 minuter från Filipsborg.

Luleå och Kemi flygplatser är våra närmaste ”hemmaflygplatser” (en timmes bilresa) och Rovaniemi flygplats når vi på två timmar Vi kan inkludera ”the last mile” i vår paketering.

Vi bjuder in till samarbete med professionella reseagenter/reseoperatörer och DMC.

Som samarbetspartner får du tillgång till:

  • Produktmanualer som detaljerat beskriver våra produkter.
  • Komplett prislista med NET-priser eller baserad på provision.
  • Möjlighet att sluta avtal om allottment.
  • En omfattande bildbank som kan användas i marknadsföringen.
  • Tillgång till vår kunskap om norra Skandinavien och dess möjligheter, inkluderat vårt nätverk av kontakter.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta orjan@filipsborg.se för en visning och presentation av anläggningen.

Vi kan göra det som ett besök ”live” eller som en eFAM-trip via Zoom, Skype eller Google Meet. Vi kan också samordna ’site inspections’ till ytterligare anläggningar i området i samband med besöket på Filipsborg.